av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-10-31T10:52:42+01:00
  • Samtalemøte om Rasisme - med Mette Andersson
  • 2022-11-02T18:00:00+01:00
  • 2022-11-02T20:00:00+01:00
  • Fra subtil nedvurdering i hverdagen, forbigåelse i arbeidslivet og hatefulle ytringer til brutal vold; rasisme finnes i mange forskjellige former og så godt som overalt i samfunnet. Hvorfor har rasismen overlevd til tross for at ideen om at det er mulig å inndele menneskene i ulike biologiske "raser"» er skrotet av vitenskapen? Hva er opphavet til rasistiske ideologier, holdninger og adferd, og hva er konsekvensene for individ og samfunn?
Onsdag 2. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

95139006
Dette skrives på bokomslaget til Mette Anderssons nye bok Rasisme. En innføring, en bok som ble utgitt i år og som du kan lese mer om her: https://www.fagbokforlaget.no/Rasisme/I9788245037388

Onsdag 2. november, klokken 18:00-19:00 inviteres Mette Andersson av Norsk Sosiologforening til Amalies Hage for et samtalemøte om hennes nyeste bok om rasisme.

Samtalen ledes av Hans Marius Eitland Nagy, styreleder i Norsk Sosiologforening, avdeling Vestlandet.

Vi gleder oss og håper så mange som mulig, både sosiologer og andre interesserte, ønsker å ta turen. Inngang er gratis.

Velkommen!

Samtalemøte om Rasisme - med Mette Andersson