Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2019-09-24T11:32:42+01:00
  • Scenenekt - Et demokratisk verktøy eller problem?
  • 2019-09-26T18:00:00+02:00
  • 2019-09-26T20:00:00+02:00
  • Vi holder ytringsfriheten høyt i Norge, men ikke uten forbehold. På tross av alle sin rett til å ytre seg, er det flere som mener at ikke alle skal ha rett til å bli hørt. Er det et problem at noen meninger holdes utenfor den offentlige samtalen, eller er det et større problem at disse får tilgang?
Torsdag 26. september 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

95139006

Åpen diskurs er viktig for at sannheten skal vinne frem. Men spredningen av farlige idèer burde begrenses, og idèene derfor nektes en plattform. Dette skal vi diskutere i debatt med foredragsholder og forfatter Gunnar Roland Tjomlid, Universitetslektor og forfatter Espen Goffeng, og samfunnsdebattant og jurist Tarjei Ellingsen Røsvoll.

I PANELET:
- Gunnar Roland Tjomlid
- Espen Goffeng
- Tarjei Ellingsen Røsvoll

Debatten vil finne sted på musikkavdelingen på Bergen Offentlige Bibliotek. Dette arrangementet er gratis og åpent for alle.