Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-09-15T15:20:32+02:00
  • Seminar: Hvorfor er opera så stort?
  • 2020-10-04T14:00:00+02:00
  • 2020-10-04T16:00:00+02:00
  • Til våren blir det premiere på hele fire nye «mikro-operaer» med lokale komponister og musikere i prosjektet Opera Avgarde. I forberedelse til det inviterer vi til et seminar der vi spør «Hvorfor er opera så stort?».
Søndag 4. oktober 14:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Gratis inngang, men påmelding.

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/seminar-hvorfor-er-opera-sa-stort

Trond Reinholdtsen og Juliana Hodkinson er to komponister som har jobbet med samtidsopera, altså ikke det store idiomatiske formatet. På seminaret snakker de om opera ut fra egne erfaringer.

Opera Avgarde er et nytt prosjekt der vi ønsker å vise at det er mulig å lage samfunnsrelevant opera med et lite apparat; opera som både reflekterer sine egne utgangspunkt, og som stimulerer til ny tenkning og diskusjon.

Noterommet på Bergen Offentlige Bibliotek
Alle er velkomne!

Seminar: Hvorfor er opera så stort?

• Søndag 4. oktober
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Gratis inngang, men påmelding.

Noterommet på Bergen Offentlige Bibliotek
Alle er velkomne!