av Marie Amdam sist endret 2020-09-30T12:48:17+02:00
Hvordan preges vi av oppveksten vår? Hva er konsekvensene av å vokse opp med fraværende foreldre?
Onsdag 4. november 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING

Max 40 plasser.

I forbindelse med oppsetningen av Linn Ullmanns «De urolige» på DNS snakker familieterapeut Siv Sæveraas om tilknytningsbehov, familiekonflikt, håp og forsoning.

Siv Sæveraas (59) er familieterapeut og skribent. Hun arbeider ved Bjørgvin Familiekontor og Askele familieterapeuter.

I samarbeid med Bergen kvinnesaksforening

Siv Sæveraas: Familieliv og indre uro