av Hanne Sæverås sist endret 2022-08-17T10:57:54+02:00
My Beautiful Laundrette er Daniel Day-Lewis sin gjennombruddsfilm og er mandagsfilmen denne novemberdagen.
Mandag 21. november 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Omar pusser opp et nedslitt vaskeri med sin kjæreste Johnny. Parallelt med oppussingen må Omar håndtere familiedrama i sitt pakistanske miljø og Johnnys rasistiske fortid, som hjemsøker dem i økende grad.

Hver mandag denne høsten er det gratis kino for voksne kl. 18:00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere! Filmen vises med lisens fra Filmrommet.

Skeiv mandagsfilm: My Beautiful Laundrette

• Mandag 21. november