av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2020-10-07T11:56:29+01:00
Velkommen til slippfest for den norske gjendiktningen av Mette Moestrups diktbok "Til den skjønneste!"
Torsdag 15. oktober 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Amalies hage
Max: 50 stykk.

Velkommen til slippfest for den norske gjendiktningen av Mette Moestrups diktbok Til den skjønneste! Kom til Amalies hage for en forsvarlig feiring av at en hel diktsamling av Mette Moestrup ENDELIG er gjendiktet til norsk.

PROGRAM:
METTE MOESTRUP dukker opp i en eller annen form som ikke er fysisk på grunn av korona
EIRA SØYSETH leser fra boken
CECILIE LØVEID leser fra boken
ELI FOSSDAL VAAGE leser fra boken

Til den skjønneste av Mette Moestrup er gjendiktet av Eira Søyseth. Tittelen er hentet fra myten om Eris, gudinne for kaos og strid. Diktene befinner seg i et kontrastfylt felt: Mellom kjærlighet og hat, sorg og fryd, fortid og fremtid - alt imens et jeg forsøker å løse gåten: Hva er skjønt, skjønnere, skjønnest?

Det vil være mulighet for å kjøpe boken fra Boksalongen her denne kvelden

Slippfest: Mette Moestrup - Til den skjønneste