av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-05-21T12:41:43+02:00
Mandag 14. juni 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006
Sidan ho var tenåring har kunsthistorikar og forfattar Jorunn Veiteberg vore ein pasjonert brukar og samlar av smykke. Samlinga hennar dekkjer nesten femti år, inneheld 550 gjenstandar og inkluderer verk av 210 smykkekunstnarar frå 30 ulike land. Nokre av smykka er masseproduserte, andre er unik kunst. Konvensjonelle former lev side om side med eksperimentelle objekt, og humor og politikk finst i rikt mon. No har ho skreve boka «Smykkeskrinet». I samband med bokutgivinga er Jorunn Veiteberg som er busett i København med på lanseringsturné på Vestlandet.

Velkommen til bokslepp og føredrag med Jorunn Veiteberg!
Det krav om påmelding pga. koronarestriksjonar, plass til opp til 30 pers (status 19.5.21).

Smykkeskrinet: Bokslepp og føredrag med Jorunn Veiteberg

• Mandag 14. juni