Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-06-17T12:34:52+02:00
"Männen i mitt liv" er en ærlig, morsom og brutal roman om kjærligheten i tinders tid. Møt forfatteren Sofia Rönnow Pessah i Norge for første gang.
Fredag 2. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

I svenske Sofia Rönnow Pessahs debutroman møter vi Sonja. Hun flytter fra Malmö til Lund for å studere, og starter sitt nye liv. Det er studier, fester og sex. Med både dårlig selvtillit og selvfølelse, er hun alltid på jakt etter ny bekreftelse, fra nye menn. ”Lättnaden. Vetskapen att jag faktiskt är knullbar. I alla fall om jag tjatar.” Mennene ser på Sonja som vill og frigjort, mens Sonja blir mer og mer destruktiv og deprimert.

Hva skjer om hvert eneste møte med en ny mann er en one night stand, og hvor langt er hun villig til å gå for bekreftelse? Der Männen i mitt liv er morsom og full av ærlige skildringer av seksualitet, er det også en bok om ensomhet og kjærlighet i Tinders tidsalder. Møt forfatteren for første gang i Norge.

Sofia Rönnow Pessah - “Männen i mitt liv”

• Fredag 2. oktober
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage