av Charlotte Myrbråten sist endret 2024-06-25T16:38:14+02:00
Lørdag 27. juli 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet.

95139006
Adam, en 13 år gammel gutt, drar ut på en episk og utfordrende reise for å finne ut mysteriet bak sin savnede pappa. Han finner raskt ut at faren er den legendariske Bigfoot, som har levd skjult i skogen i årevis for å beskytte seg selv og sin familie fra HairCo, en gigantisk bedrift som er ivrig etter å drive vitenskapelige eksperimenter på hans spesielle DNA. Etter hvert som far og sønn begynner å ta igjen tapt tid, finner Adam ut at også han har superkrefter utenfor fantasien. Men lite vet de om at HairCo. er på sporet av dem.

Auditoriet.

Sommerkino: Bigfoot junior