av Charlotte Myrbråten sist endret 2024-06-25T16:35:50+02:00
Lørdag 13. juli 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet.

95139006
Den småfrekke pinnsvin-jenta Latte legger ut på sitt farligste eventyr for å redde skogen! Hun må ta tilbake den magiske Vannsteinen fra klørne på Bantur, bjørnekongen!
Latte er ikke som alle andre pinnsvin, det vil si søt og nusselig! Hun er proppfull av energi, selvsikker og har alt for livlig fantasi. Latte kommer aldri til kort når det gjelder kjappe svar og fantastiske forklaringer. Hun elsker å fortelle historier for alle som vil – eller ikke vil – lytte, hvor hun tilfeldigvis fremstår som den uredde heltinnen som alltid redder dagen. Unødvendig å si hvem som tar jobben når skogens dyr en dag våkner og oppdager at den magiske vannsteinen har forsvunnet. Det betyr at skogen vil tørke, noe som igjen vil føre til utryddelse.
Latte kunngjør tappert og høyt at hun vil redde den magiske vannsteinen fra bjørnekongens klør.
Til hennes misnøye så er ekornet Tjum valgt til å bli med. Det irriterende lille ekornet kan kanskje oppdage at Latte har større munn en mot. Begge må snart overvinne gjensidige uenigheter og heller lære å jobbe sammen som et team, nå som de to ulike heltene befinner seg på sitt mest utfordrende og farligste eventyret noensinne!

Sommerkino: Latte pinnsvin

Passer fra 6 år. Norsk tale, Norsk tekst Spillefilm, 2019, 1t 29min