av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-09-24T11:51:58+01:00
I oktober månad 2020 set Bjørgvin bispedøme fokus på sorg. Denne ”Sorgmånaden 2020” er eit samarbeid mellom Kyrkjerådet og deira kampanje ”Førstehjelp ved sorg” og ulike regionale og lokale aktørar. Arrangement i Bjørgvin skjer på ulike stader i bispedømet.
Mandag 19. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

95139006

Tidl. generalsekretær i Stiftelsen Kirkens familievern Stein Hardeng og ein representant frå Bjørgvin
familiekontor fordrar. Stad: Bergen offentlege bibliotek, Strømgaten 6, Bergen.

For informasjon og påmelding: kyrkja.no/bjorgvin/sorg

«Sorgen det ikke sendes blomster til - omstillinger ved samlivsbrudd»

• Mandag 19. oktober
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

familiekontor fordrar. Stad: Bergen offentlege bibliotek, Strømgaten 6, Bergen.

For informasjon og påmelding: kyrkja.no/bjorgvin/sorg