av Arild Ness sist endret 2021-11-04T14:48:15+01:00
Hva er det som gjør noen spill enklere å forsvinne inn i enn andre?
Torsdag 11. november 18:00
Hovedbiblioteket, UROM
Siden dette er den første spillsmakingen vi har etter nedstengelsene startet i fjor, følte vi det var naturlig å snakke om året som har gått, og plukke fram de egenskapene som spill har hatt for oss gjennom denne perioden. For av alle motivasjoner til å spille tv-spill har nok ikke escapism stått så høyt på lista av hvorfor folk i hele tatt spiller, som i de siste to årene.

Spill vi vil sette søkelys på denne gangen er blant annet Red Dead Redemption 2, Death Stranding og Animal Crossing.

Arrangementet foregår i UROM (OBS: ikke auditoriet) på Bergen Bibliotek og er helt gratis. Kveldens vert er Ole Helland, som er linjelærer i spillutvikling ved Fana Folkehøgskole.

Spillsmaking #009: Nedstengelser og escapism

Hva er det som gjør noen spill enklere å forsvinne inn i enn andre?

• Torsdag 11. november
  • Hovedbiblioteket, UROM