Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-03-11T12:16:56+00:00
NRK-serien gir oss unike innblikk i det å leve med psykose. Denne kvelden kan du møte regissør Gunhild Asting, og en av hovepersonene, Maria, på biblioteket.
Tirsdag 7. mars 18:30
Hovedbiblioteket, UROM

97 75 01 06

I anledning NRK-serien «Stemmene i hodet», produsert av Medieoperatørene, inviterer TOPS (Tidleg oppdaging av psykose) og Psykiatrisk Klinikk i Helse Bergen til en spennende temakveld om psykose. Vi får møte regissøren bak serien, Gunhild Asting, og Maria, en av hovedpersonene i serien.

«Stemmene i hodet» er et nært møte med tre unge mennesker som alle har diagnosen schizofreni. Serien gir et innblikk i hvordan det er å leve med denne stigmatiserte diagnosen. Via samtaler, animasjoner og illustrasjoner blir vi kjent med tre modige mennesker, vi får kjennskap til deres opplevelser av vrangforestillinger, psykoser og stemmer i hodet.
Gunhild og Maria vil denne kvelden fortelle om hvordan det var å lage serien, og Maria vil snakke om hvordan det er å være alvorlig psykisk syk. I tillegg vil lokale representanter for Helse Bergen fortelle om sitt tilbud for mennesker med psykose.

Musikalsk innslag av Soul Party fra musikkterapiavdelingen ved Bjørgvin DPS.

VELKOMMEN til en spennende og lærerik kveld!