Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-09-01T12:30:44+02:00
Egil Midtbø debuterer nå som skjønnlitterær forfatter på Egmi forlag med den historiske romanen «Tausheten i Sokndal». Han arbeider i dag som prest og bor i Stenungsund like utenfor Gøteborg.
Mandag 19. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Hovedbiblioteket
Maks: 40 stykk.

Egil Midtbø litterære debut er påvirket av hans liv og oppvekst i Sokndal.

Han ble født 18 år etter at freden kom. Da han i voksen alder begynte å fundere over sin fortid oppdaget han at han visste svært lite om det som hadde skjedd i Sokndal under krigen. Han visste lite om det tyske folk og han visste lite om nazismen i Norge og Tyskland. Hele hans oppvekst var påvirket av flere voksne mennesker som hadde opplevd det som skjedde i Norge fra 1940–1945. Likevel var det først i voksen alder han begynte å forstå hvordan historien til bygden han hadde vokst opp i var.

Å se tilbake på denne vanskelige tiden var ikke lett. Hva skjedde egentlig under og etter krigen i Sokndal? Tausheten var kompakt og alle ville se fremover.
Dette tok han med på en reise tilbake i tid.

Denne boken er en fortelling som få har fortalt før. En fortelling om Astrid og hennes liv sammen med Arne.

Tausheten i Sokndal - Krigen som påvirket en livshistorie

• Mandag 19. oktober
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Påmelding:

Hvor: Hovedbiblioteket
Maks: 40 stykk.

Egil Midtbø litterære debut er påvirket av hans liv og oppvekst i Sokndal.

Dette tok han med på en reise tilbake i tid.