av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-03-18T15:42:01+02:00
Torsdag 20. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

95139006

Robert Johnson døde i 1938, bare 27 år gammel. Han spilte inn et knippe låter som fungerer som selve skolesangboken for enhver etterfølgende rocker. Men den legendariske blues-artisten, som ifølge myten solgte sin sjel til Djevelen i bytte mot talent, var også ansvarlig for å starte en noe spesiell klubb for musikere: The 27 Club. En klubb bestående av artister som har én ting felles: de døde da de var 27 år gamle.

Torsdag 20. april forteller journalist Bård Ose historien om The 27 Club, med fokus på noen av klubbens mest kjente navn. Men han gjør også plass til noen overraskelser underveis.

The 27 club med Bård Ose

• Torsdag 20. mai