av Eli Vaage sist endret 2021-10-25T09:01:06+01:00
Foredrag av Dana Yahalomi/Public Movement og Oliver Marchart Om The Art of Assembly.
Torsdag 28. oktober 14:00
Hovedbiblioteket

97964434
The Art of Assembly samler sentrale aktører fra forskjellige kunst-, politikk- og teorifelt for å tenke høyt om sammenkomstens potensial i en tid hvor vi opplever nye former for usikkerhet – en tid hvor alle muligheter for fysisk samvær har blitt prekære. I disse foredragene undersøkes begrepet Pre-enactment fra ulike perspektiver.
Public Movement er en performativ forskningsgruppe som undersøker og iscenesetter politiske handlinger i offentlige rom.

Oliver Marchart er politisk teoretiker og filosof. I sin bok Conflictual Aesthetics. Artist Activism and the Public Sphere (2019), undersøker han det politiske potensialet i urbanisme, kuratering og det han kaller "motstandsbiennaler”.

The Art of Assembly Revisited: Pre-enactment

• Torsdag 28. oktober