av EON sist endret 2022-12-20T12:33:49+01:00
  • Torget i Bergen – fortsatt nokke å være kry av? Med Christopher Harris
  • 2023-02-15T18:00:00+01:00
  • 2023-02-15T19:00:00+01:00
  • I dette foredraget ser historiker Christopher John Harris på hvordan Torget har vært avbildet på postkort gjennom tidene og historien til bygningene og gjenstandene som har stått på Torget. Samarbeid med Postkortsamlere i Vest.
Onsdag 15. februar 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Torget i Bergen var en gang Bergens største attraksjon og få steder har vært avbildet så mye på postkort som «Torget», «Fiskebryggen», «Fisketorget» og «Blomstertorget». Vi skal også se på «kampen» om bevaring av det gamle Torget og sammenligne Torget på kort i dag med kortene som ble sendt over hele verden for ikke lenge siden. Dette er et foredrag for alle som er glad i Bergen og vil muligens vekke nostalgi og lengsel etter en forsvunnen tid.

Samarbeid med Postkortsamlere i Vest.

Torget i Bergen – fortsatt nokke å være kry av? Med Christopher Harris

• Onsdag 15. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Samarbeid med Postkortsamlere i Vest.