av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-07-12T08:04:13+02:00
Samtale med Ole Horvli, mens Anne Kristin Horvei og Helge Horvei bidrar med musikalske innslag.
Torsdag 23. september 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006
Truls Horvei sin tiende diktbok, Noen gram stillhet bærer preg av pandemien vi har stått i de siste årene - og stillheten. Stillheten som du finner i naturen, i tomme gater og stillhet fylt med uro over tilværelsens besværlighet. Horvei skriver dikt om det umulige med å reise bort, og de tunge dagene når ensomheten fins både ute og inne. Og kjenne blaff av glede over fuglesangen, og møtet med frisøren etter to måneder med vill hårvekst.

Truls Horvei - Noen gram stillhet

• Torsdag 23. september