av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-08-08T10:54:27+02:00
Hva er «typisk norsk»? Komikeren bak kontoen @utlending.memes tar oss med på en humoristisk reise i norske verdier, fra den gamle kollegaen som vil bli rapper til krangel med NAV og rasistdama i førsteetasje.
Torsdag 3. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006
Nesten 70 000 nordmenn ler daglig av Javad El Bakalis såkalte «starterpacks» på Instagram, hvor han setter norske tradisjoner og fenomener på spissen. I Dette er nordmenn tar han «starterpacks»-ene sine et steg videre og utbroderer dem med historier fra eget liv og oppvekst.

Velkommen til foredrag med Javad El Bakali.

Typisk norsk? Foredrag med Javad El Bakali

• Torsdag 3. november
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Velkommen til foredrag med Javad El Bakali.