av EON sist endret 2022-10-31T10:28:16+01:00
  • Lansering: Ung må Wergeland ennå være
  • 2022-11-10T18:00:00+01:00
  • 2022-11-10T19:00:00+01:00
  • Lansering av ny bok om Henrik Wergelands forfatterskap. Samtale med Anna Bohlin (UiB), Jørgen Magnus Sejersted (UiB) og Erik Bjerck Hagen (UiB). Samtalen vil bli ledet av Elin Stengrundet (HVL).
Torsdag 10. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Antologien Ung må Wergeland ennå være. Sju artikler har endelig ankommet fra trykkeriet, og vi ønsker velkommen til boklansering!

Trenger Wergeland enda en bok? Hvor langt har vi kommet i forståelsen av et av landets mest sentrale forfatterskap, og hvordan leser vi ham egentlig best? Hvor kjent er Wergeland utenfor Norge? Dette og annet blir diskutert i en samtale om Wergelands forfatterskap med Anna Bohlin (UiB), Jørgen Magnus Sejersted (UiB) og Erik Bjerck Hagen (UiB). Samtalen vil bli ledet av Elin Stengrundet (HVL).

Øvrige bidragsytere i antologien er Madelen Brovold (HINN), Jostein Greibrokk (Nord universitet) og Andreas G. Lombnæs (UiA).

Lansering: Ung må Wergeland ennå være

• Torsdag 10. november