Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:38:58+02:00
  • Våg å være deg selv
  • 2020-09-08T18:15:00+02:00
  • 2020-09-08T19:30:00+02:00
  • Foredrag ved Nina og Torbjørn om erfaringer med SSV og dysleksi. Nina har holdt foredrag flere ganger og sammen med Torbjørn vil hun fortelle om hvordan friluftsliv bidrar til livsmestring.
Tirsdag 8. september 18:15
Hovedbiblioteket, UROM

Vi møtes i UROM, andre etasje. Vi følger smitteverntiltak fra biblioteket. Detaljer kommer når det nærmer seg. Hvis det er veldig mange interesserte, vil vi vurdere forhåndspåmelding for å unngå at vi blir for mange.

Våg å være deg selv

• Tirsdag 8. september