av Charlotte Myrbråten sist endret 2023-01-25T13:19:33+01:00
Rødt arrangerer debatt om våpenstøtte til Ukraina.
Mandag 6. februar 18:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

+4795139006

Etter at tre partiveteraner tok til orde for å endre Rødt sin gjeldende politikk om å sende våpen til land i krig så har det ikke manglet på hverken motsvar eller støtte.

Vi vil inkludere medlemmer og andre interesserte til å delta i debatten. Derfor inviterer vi til diskusjon på Bergen Offentlige Bibliotek, i rommet Vårt Vestland (2. etg).  Arrangementet er en del av Rødt Bergen sin debattserie “Rødt Forum” og arrangeres av Rødt Bergen Sandviken.

Kort om innlederne Joakim Møllersen og Terje Kollbotn:

Joakim Møllersen er sentralstyremedlem i Rødt og har mange år bak seg i antikrigs- og antiimperialistisk arbeid. Han er en av dem som ikke ønsker at Norge skal sende våpen til Ukraina. Joakim var med å skrive oppropet “Rødt for fred”, et innlegg som sto på trykk i Klassekampen 11. januar og som uttrykker at Rødt må stå fast på sin politikk om å ikke sende våpen til Ukraina.

Terje Kollbotn er mangeårig politiker for Rødt. Han har vært innom det meste av politikk, men har engasjert seg særlig i fagforeningsmiljøet og arbeiderkamp. Terje sitter i dag på fylkestinget i Vestland og i kommunestyret i Ullensvang for Rødt. I tillegg er han 1. vara på stortinget for Sofie Marhaug. Terje er en av dem som tok til orde for å endre Rødt sin politikk i Klassekampen 6. Januar i år.

Møteleder er fylkestingsrepresentant Jeanette Syversen.

Når: Mandag 6. februar klokken 18:00 - 20:00

Sted: Bergen Offentlige Bibliotek i rommet “Vårt Vestland”,  2. etasje.

Arrangør: Rødt

Våpenstøtte til Ukraina? Hva sier sosialister?

Rødt arrangerer debatt om våpenstøtte til Ukraina.

• Mandag 6. februar
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

Kort om innlederne Joakim Møllersen og Terje Kollbotn:

Møteleder er fylkestingsrepresentant Jeanette Syversen.

Når: Mandag 6. februar klokken 18:00 - 20:00

Sted: Bergen Offentlige Bibliotek i rommet “Vårt Vestland”,  2. etasje.

Arrangør: Rødt