Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-06-10T15:34:12+02:00
Biblioteket betyr mye for mange i byen. Nå er huset endelig åpent! Vi inviterer til en uformell åpningsmarkering, ledet av Charlotte Myrbråten, Erlend O. Nødtvedt og Marie Amdam.
Mandag 15. juni 13:00
Hovedbiblioteket, Bibliotekplassen

Bibliotekssjef Leikny Indergaard Haga holder tale, og forteller om bibliotekets spennende planer fremover.

Sofie Marhaug har åpnet opp for debatt om hva Bibliotekplassen offisielt skal hete og dette skal vi selvsagt snakke om. Hun kommer sammen med Gunnar Staalesen som til det siste kjempet for bokbåten Epos. Vi vil snakke med dem om hva biblioteket betyr, litteratur og kanskje også litt mensenkunst.

Mange har fått bakoversveis av Den Musikalske Slavens musikkvideoer fra Dublin. Kristin Vollset kommer og forteller om hvordan det er å leve som gatemusikant og hva slags planer hun har fremover.

Embla Karidotter fra bandet Razika har gått solo, og kommer og spiller låter fra sitt nye countryprosjekt Embla and the Karidotters.

Mandag 15. juni: Åpningsmarkering på bibliotekplassen

• Mandag 15. juni