av Nettredaktør sist endret 2021-04-26T12:55:25+02:00
I denne forestillingen følger vi Vilde Virus når hun lurer Elena Syntena trill rundt. Vilde har nettopp kommet til verden gjennom et fryktelig nys, og er helt alene. Hun ønsker seg viruskamerater.
Lørdag 22. mai 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.

Ribosommeltrommelen til Elena kan brukes til å lage nye virus. Det er bare Elena som vet hvordan den fungerer, men kanskje Vilde kan lure Elena til å gjøre jobben for seg? Med hjelp fra publikum er det stor fare for at Vilde lykkes å infisere oss alle. Virusene lurer celler over hele Laryngoland, og resultatet blir fullstendig kaos. Heldigvis er det bare teater.

Forestillingen er interaktiv, men nødvendige justeringer er gjort for å overholde smittevernreglene i koronatid.
Passer for barn 5-12 år og deres foresatte. Varighet 60 minutter.

Forskning Til Folket, Pandemisenteret og Bergen Covid-19 Research Group ved Universitet i Bergen opplyser om immunologi og vaksine. Vi har ganske enkelt dramatisert virusets livssyklus. Det er lettere å mobilisere engasjement for helsemyndighetenes tiltak når vi forstår hvorfor hender til stadighet skal vaskes og ingen får dele leker og lokaler. Etter forestilling tar vi imot spørsmål fra barn og voksne om virus og vaksine. Få svar fra virologen på det du lurer på om Koronaviruset, vaksine, smitte og smittsom sykdom.

Forestillingen er støttet av Forskningsrådet, Alrek Helseklynge, Røde Kors og Westfal Larsens allmennyttige fond
Med molekylærbiolog og skuespiller Henriette Christie Ertsås.

Foto: VilVite
Arrangør: Forskning Til Folket,  Pandemisenteret og Bergen Covid-19 Research Group.
---
All hendelsesinformasjon blir presentert med forbehold om at hendelser kan måtte endres eller avlyses etter hvert som virussituasjonen utvikler seg. For å hjelpe med eventuell smittesporing vil alle arrangementer føre liste over besøkende.

Vilde Virus og den hemmelige invasjonen av Laryngoland

• Lørdag 22. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.

Passer for barn 5-12 år og deres foresatte. Varighet 60 minutter.

Med molekylærbiolog og skuespiller Henriette Christie Ertsås.

Foto: VilVite
---