Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:33:08+02:00
Forfattersamtale med Wenche Mühleisen.
Torsdag 8. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Hvordan ser dette ut for en kvinne over midtveis i livet i et mangeårig ekteskap, der han har følt seg styrt, mens hun har følt seg avvist? Hun som en gang for tjue år siden har bedratt ham, han som bekjenner for henne at han lever et dobbeltliv med en yngre elskerinne og gjerne vil fortsette med det.

Hvilke vilkår har kjærligheten og begjæret i vår tid, i vår verden? Hva skjer med dem vi bedrar, med dem vi forlater? Hva skjer med oss som bryter og som vil leve et annet liv? Forblir vi intakte? Eller blir vi, på tross av våre inderligste forsøk, brutt opp og noen ganger helt ned i møte med ansiktet til den man en gang elsket, av berøringen, av lukten, følelsen, av minnet om følelsen.

Wencke Mühleisen om «Redd deg selv, lille hjerte»

Forfattersamtale med Wenche Mühleisen.

• Torsdag 8. oktober
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen