av Arild Ness sist endret 2023-01-17T10:23:45+01:00
Få en deilig start på helgen. Annenhver lørdag ønsker vi velkommen til yoga mellom bokreolene, ledet av instruktør Amalie Sadoni.
Lørdag 20. mai 10:00
Ny-Krohnborg bibliotek
Timen er rolig, vi fokuserer på pust og tøying, du trenger ingen forkunnskaper for å være med. Etterpå serverer vi en varm kopp te, som du kan nyte sammen med naboene. Velkommen til en avslappende stund på biblioteket. Du trenger ikke å melde deg på, men ta gjerne med egen matte.

Lørdager kl 10:00 på følgende datoer:
20. mai, 3. jun og 17. jun.

Yoga og te

• Lørdag 20. mai
  • Ny-Krohnborg bibliotek

Lørdager kl 10:00 på følgende datoer:
20. mai, 3. jun og 17. jun.