Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-06-14T11:12:08+02:00
I anledning Bergenfest har Bergen Offentlige Bibliotek og Bymuseene i Bergen slått seg sammen med festivalen for å gi deg eksklusive samtaler om litteratur og musikk i selveste Rosenkrantztårnet. Kun 50 plasser på hvert arrangement.
Fredag 14. juni 18:00
Rosenkrantztårnet

Patti Smith - en levende punklegende. Helt siden debuten “Horses” i 1975 har hun markert seg som en av verdens største punk-pionerer. I tillegg til artistkarrieren har hun også gitt ut flere diktsamlinger og romaner, og særlig den selvbiografiske “Just Kids” gir et unikt innblikk i Smiths første år som artist og kunstner.
Under Bergenfest vender hun nok en gang tilbake til byen. Hva har Smith betydd som kunstner og forfatter? Vi møter forfatter og kritiker Britt Sørensen, forfatter Frode Grytten og journalist Bård Ose.