Glemt passord?   Registrer deg her.

Bli med på Sommerles 2020!

Sommerles er en digital lesekampanje for alle barn fra 1. til 7 klasse som starter 1. juni og varer helt til 31. august. I 2019 var over 130 000 barn i Norge med på Sommerles!

Årets superspennende fortelling Asbjørn og Astrid på dypt vann er skrevet av Mari Moen Holsve.

Hvordan bli med på Sommerles?

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Sommerles.no kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

Sommerles er for alle. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller!

Sommerles har en flott oversikt over alt du måtte lure på om Sommerles.

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, og vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart.

Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no, det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer.

Ta turen innom altom.sommerles.no for mer informasjon – eller besøk ditt lokale bibliotek.