Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-04-28T10:18:52+02:00
Nettkonsert med Annlaug Børsheim. Strømmelenke på facebook litt før konserten.
Lørdag 9. mai 14:00
På nettet

ARRANGMENTET PÅ FACEBOOK

Annlaug Børsheim er musiker og komponist som opererer innanfor eit breitt spekter av sjangrar og sceniske uttrykk. I 2019 laga ho saman med skodespelar Vibeke Flesland Havre teatereserien Alle har en liten dør bak øret», ein teaterserie for barn basert på nyare norsk poesi og Annlaug sin musikk som gjennom året synte 8 frittståande episodar på Cornerteateret. Nyleg vart tre av dei tatt opp igjen og spelt på DNS.

Annlaug har m.a. gjeve ut barneplate med trioen Morgonfrosken, laga musikteater basert på husmannslivet og folkemusikken i Hardanger, spelt på plastinstrument i konsertframsyninga «SUSTAIN» og speler fele og gitarar i Frode Grytten Beat Band. Annlaug skal ta oss med i ein "godnatt-meditasjon" med dikt av Gro Dahle hun har tonesatt. Det heile skal framførast oppå ei drone frå ein shruti-box - eit indisk meditasjonsinstrument.

Konserten vert spelt inn på Bergen Offentlege Bibliotek, og vil vere tilgjengeleg via link på facebook-arrangementet.

Gratis inngang.
Varighet: ca. 20 min
KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

Digital-Krapyl biblioteksmusikken: Annlaug Børsheim

Nettkonsert med Annlaug Børsheim. Strømmelenke på facebook litt før konserten.

• Lørdag 9. mai
  • På nettet