av Arild Ness sist endret 2021-05-04T14:12:23+02:00
Christine Sandtorv er kjent for mange som vokalist i Ephemera og for barneplatene "Stjerneteller". Nå har hun debutert som forfatter med første bok i en serie om Pelle Propell, illustrert av Ella Okstad.
Lørdag 8. mai 11:00
Åsane bibliotek

Kom på biblioteket og bli kjent med helt ny venn når Christine leser og synger.

Når mamma skal ha damebesøk bestemmer Pelle og storesøster Henny seg for å hjelpe henne med å rydde. Pelle Propell er nemlig kjempeflink til å klare alt mulig! Han fikser og ordner, men blir det sånn som mamma vil ha det? Og er det egentlig så viktig å gjøre alt riktig?

Passer fra 3 år, varighet ca. 30 min.

Begrenset antall plasser.

PÅMELDING:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere" (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Familielørdag: Christine Sandtorv synger og forteller om Pelle Propell

• Lørdag 8. mai
  • Åsane bibliotek

Kom på biblioteket og bli kjent med helt ny venn når Christine leser og synger.

Passer fra 3 år, varighet ca. 30 min.

Begrenset antall plasser.

PÅMELDING: