Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-09-02T08:52:39+02:00
Hvor er det blitt av alle dinosaurene? Forfatter og tegneseriekunstner Trine Sejrup tar på seg detektivutstyret og leser høyt fra den nye myldreboken Detektiv Trine på dinosaurjakt.
Søndag 11. oktober 13:30
Hovedbiblioteket

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Begrenset antall plasser.

Dinojakt med Trine Sejrup

Sammen med detektiv Trine leter vi etter de bortkomne dinosaurene. Etter høytlesningen blir det aktivitetsverksted hvor du kan fargelegge sider i Detektiv Trine-bøkene, tegne og kanskje få laget deg en button.

Fra 4 år, ca. 30 min.

Familiesøndag: Dinojakt med Trine Sejrup