Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-09-02T12:44:12+02:00
  • Heavykatten – Musikk og tre fine venner!
  • 2020-11-08T13:30:00+01:00
  • 2020-11-08T14:00:00+01:00
  • Har du høyrt om Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Phillip? Roald Kaldestad har skreve fleire bøker om dei tre vennene, og nå inviterer han til musikk og møte med denne fine gjengen, saman med Stig Sandbakk og Roy Ole Førland. Dette blir full trøkk og fine forteljingar!
Søndag 8. november 13:30
Hovedbiblioteket

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).
Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Begrenset antall plasser.

Fra 4 år. ca. 30 minutter.

Heavykatten – Musikk og tre fine venner!

• Søndag 8. november
  • Hovedbiblioteket

Påmelding

Begrenset antall plasser.

Fra 4 år. ca. 30 minutter.