av Arild Ness sist endret 2021-03-24T14:24:46+02:00
Arrangmentet er avlyst.
Lørdag 27. mars 11:00
Åsane bibliotek

Denne gangen kan du være med og bestemme hva fortellingen skal handle omSammen med Sindre lager vi en helt ny fortelling!

Alder: Fra 3 år

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere" (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

AVLYST - Familielørdag: Ønskefortelling med Sindre T. Westgård

Arrangmentet er avlyst.