Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Bente Clod: Himmelfall

av Vibeke Mowinckel Lorentz — sist endret 2017-08-30T13:19:43+01:00
Det går opp og ned for Thilde. Hun er overlykkelig da hun skal få være vikar i koret ved St. Annae selv om hun ikke er elev ved gymnaset, og alt styrter sammen da bestyrelsen på skolen ikke godtar en som ikke går der.
Bente Clod

Himmelfall

Omnipax, 2006, Norge
82-530-2859-8
barn

Det ser ut til å gå helt over styr for Taper Thilde, men hun har bein i nesen og jernvilje. Så ved hjelp av støtteapparatet og en ny sjanse i et annet kor, stabler Thilde seg på beina. Det er ikke bare i sangens verden Thilde har problemer. Søren (Mister Music), den perfekte kjæreste for Thilde svikter. Max, ”kosegutten” som har vært så hardt skadet, vender langsomt tilbake, men han er ikke Thildes kjæreste lenger, bare en god venn, for Max har funnet Mie. Kanskje Jesper, en i gruppen Bandage, som selv har mistet så mye, kan komme Thilde i møte.

Dette er siste bok i en trilogi som på samme tid gir en rå og varm beskrivelse av en ung kvinne, hennes kunst, hennes familie; morfar, mor (fru Jensen) fader Vår, onkel Ole, og ikke minst avdøde tante Lis, og vennene i og utenfor Christiania som alle har vært med på å forme Thilde på godt og vondt.