Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Level spillmagasin

av Vibeke Garrod sist endret 2017-08-30T14:19:48+02:00
Level er et flott magasin for alle spillentusiaster og andre interesserte. Bladet er gjennomspekket med illustrasjoner og har mange spennende artikler. Level finner du på barne- og ungdomsavdelingen på hovedbiblioteket.

Level

Reset Media, 2009, Sverige

Du har kanskje fått med deg at biblioteket tilbyr å spille Playstation i biblioteket? Hovedbiblioteket og flere av filialene har Playstation og Nintendo DSI, og vi har flere ulike spill å velge mellom. Hovedbiblioteket har også mange brettspill rundt på huset som du kan bruke her. Hva med et sjakkparti i fred og ro med en venn? De små kan kose seg med et lottospill eller Yatzy. Her er mye å velge mellom.

Spill er gøy og lærerikt. Nå har biblioteket fått inn det svenske spillmagasinet Level, et blad der du kan lese om nye spill, anmeldelser, nostalgiartikler og annet.

 

I dette nummeret av Level kårer redaksjonen det de mener er det beste spillet i 2009. Du kan også lese om spillet Dantes Inferno som lanseres i Norge i 2010. Spillet er basert på en del av verket Den guddommelige komedie, av Dante Alighieri som levde på 1300-tallet i Italia. Bladet har et intervju med den japanske spilldesigneren Hideki Kamiya, som blant annet står bak spillet Resident Evil II. Super Mario treffer vi også i dette nummeret. Nintendo Wii har lansert en versjon av dette fantastiske spillet med navnet New Super Mario Bros Wii. Det finnes også anmeldelser av spill som DJ Hero og  Torchlight.