Ny bok om Inghill og Carla!

av annest — sist endret 2017-08-30T13:19:36+01:00
"Vi er så lette, både jeg og Carla, lette som fjær. Enten flyr vi vår vei, eller så slår vi over i galopp, jeg kjenner det er like før, enten det ene eller det andre ..."
Ingeborg Arvola

Over alle hindre

Cappelen Damm , 2013
978-82-02-40306-5
barn

I denne andre boka om Inghill, trenger ikke Inghill lage liksomprofiler på Facebook av seg selv med hest. Hun har sin egen. Sin egen Carla. Og selv om Carla tar masser av Inghills tid, vil ikke Inghill ha det annerledes. Hver dag drar hun til stallen for å trene og stelle ponnien sin. Å være sammen med Carla, ri henne, børste henne, rense hovene hennes og gi henne mat ... Ingenting er bedre, ikke i hele verden.

Det eneste Inghill mangler er en hestehenger. Alle som har hest har henger, bare ikke Inghill. Og så hadde det vært fint hvis venninnene av og til ble med i stallen. Og Adrian, gutten som bor i nabohuset, og som egentlig er redd hester. Det er bare det at Inghills venninner er mer opptatt av gutter enn av hester. Og Adrian har faktisk greid å bli venner med Biffen, gutten Inghill reddet Adrian fra i forrige bok. Hvordan er det mulig? Man blir jo ikke venn med fienden!

Inghill er like hestegal og engasjerende som i forrige bok. Hun tar ikke nei for et nei, og hun finner løsninger på det meste. Riktignok er ikke alle like gode, men for meg er det nettopp de oppfinnsomme - og ofte impulsive - handlingene som gjør at det er interessant å lese om henne.

I denne boka har Inghill bestemt seg for at hun skal bli god i sprangridning. Nei, ikke god. Hun skal bli best! 

Hvordan det går med Inghill og Carla, hestehenger og venner, finner du ut hvis du leser boka. Men begynn gjerne med Carla, min Carla - hvis du ikke allerede har lest den, da.