av Lene Olszeth sist endret 2022-10-12T08:28:29+01:00
Kom på biblioteket, lag en fin tegning og få den som button ved hjelp av vår fascinerende buttonsmaskin!
Fredag 14. oktober 13:00
Landås bibliotek

En button (eller jakkemerke) er et lite, rundt merke med sikkerhetsnål bak og plast over (så tegningen blir vanntett). Vanligvis festes de godt synlig som et lite skilt på jakker, vesker eller sekker.
Verkstedet er tiltenkt barn. Eldre barn kan bruke maskinen selv (under oppsyn fra en av bibliotekets ansatte), mens yngre barn kan se på at sin buttons blir laget. Verkstedet er gratis og krevet ikke påmelding.

Buttonsverksted på Landås bibliotek

• Fredag 14. oktober