av Lene Olszeth sist endret 2022-09-16T11:51:03+01:00
«БЕРГЕН – у всій своїй скромності» — це гумористичний, самопринизливий і зворушливий документальний фільм, який розкриває душу та серце міста. «BERGEN – i all beskjedenhet» er en humoristisk, selvironisk og rørende dokumentarfilm som utforsker byens sjel og hjerte.
Mandag 17. oktober 17:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Дощ, гумор, пристрасть, сварки, катастрофи, комплекси, вечірки та екстравагантність – ось деякі з складових зізнання у коханні Бергену. Історії розповідають звичайні та відомі мешканці міста, а фільм заснований на архівах унікальних кадрів і музичних композицій Бергена за понад століття.

Regnet, humoren, lidenskapen, kranglene, katastrofene, kompleksene, festene og ekstravagansen er noen av ingrediensene i denne kjærlighetserklæringen til Bergen. Historiene fortelles av kjente og ukjente stemmer fra byen, og filmen er basert på et skattkammer av unik arkivfilm og bergensmusikk fra mer enn hundre år.

Filmvisning: Bergen i all beskjedenhet, med ukrainsk tekst. БЕРГЕН – у всій своїй скромності

• Mandag 17. oktober
  • Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A