av Lene Olszeth sist endret 2022-08-24T08:57:42+01:00
Bli med på en rekordkjapp, medrivende og morsom gjennomgang av kriminallitteraturen. Vi suser fra Sofokles’ Oedipus til Jo Nesbøs Harry Hole-serie.
Tirsdag 25. oktober 13:00
Landås bibliotek

Det blir både latter og lærdom når Drangsholt forklarer og Eide illustrerer det hele med sin humoristiske strek.
Janne Stigen Drangsholt er professor i engelsk litteratur og forfatter, og er best kjent for trilogien om Ingrid Winter.
Therese G. Eide fanger effektivt essensen av hverdagslivet i stripeserien Intet nytt fra hjemmefronten, og har gitt ut flere tegneseriebøker. Drangsholt og Eide har også samarbeidet om boken Fra Shakespeare til Knausgård – 66 klassikere du naturligvis har lest.

Landåslunsj er litterære arrangement ved lunsjtid på Landås bibliotek.

Landåslunsj: Kræsjkurs i krim

• Tirsdag 25. oktober
  • Landås bibliotek

Landåslunsj er litterære arrangement ved lunsjtid på Landås bibliotek.