av Lene Olszeth sist endret 2022-08-23T16:29:22+01:00
Forfattar og illustratør Anna Folkestad er ein engasjerande formidlar som teiknar og fortel, og laurdag 3. september kjem ho til Landås bibliotek.
Lørdag 3. september 11:00
Landås bibliotek

Ulla og flokken leikar gøymsel. Ulla er kjempegod til å gøyme seg, men dei andre er ikkje noko flinke til å leite etter henne. Plutseleg er flokken borte, og Ulla må finne dei att. På leit etter flokken møter ho ei rekke andre dyr. Saman med dei nye vennene er verken elva, steinraset eller den sovande bjørnen noko problem. Kjem Ulla til å finne flokken sin?
Frå 3 år.

Ulla - teikning og forteljing med Anna Folkestad