av Lene Olszeth sist endret 2022-11-01T15:38:42+01:00
Vi feirer internasjonal spillmåned, og inviterer til brettspilldag på biblioteket lørdag 19. november.
Lørdag 19. november 10:00
Sletten Biblab, Sletten senter (2. etasje)

Vi setter frem masse spennende spill som dere kan kose dere med. Kanskje dette er dagen for å prøve et helt nytt brettspill - eller hva med å endelig slå storebror i Monopol? Det er selvsagt gratis, og det er bare å dukke opp når det passer, så lenge biblioteket er åpent. Vi sees!

Familielørdag: Brettspilldag på Sletten Biblab

• Lørdag 19. november
  • Sletten Biblab, Sletten senter (2. etasje)