av Lene Olszeth sist endret 2023-12-29T14:48:47+01:00
OBS: På grunn av stor etterspørsel holdes dette foredraget to ganger samme dag, kl. 16.00 og kl. 17.30. Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på bildevandring - tørrskodd og under tak på Landås bibliotek!
Mandag 18. mars 16:00
Landås bibliotek
Helge Jensen fortsetter sin vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Denne gangen får vi høre om gårder, bomiljøer og hendelser i grenseland til Landås. Jensen og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg.

Foredraget er gratis, og du trenger ikke å melde deg på.

Historiske Landås: hvor er Landås?

• Mandag 18. mars
  • Landås bibliotek

Foredraget er gratis, og du trenger ikke å melde deg på.