av Lene Olszeth sist endret 2022-11-04T11:08:22+01:00
Vi feirer internasjonal spillmåned, og inviterer til brettspilldag på biblioteket lørdag 12. november.
Lørdag 12. november 10:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Lene Olszeth

Vi setter frem masse spennende spill som dere kan kose dere med. Kanskje dette er dagen for å prøve et helt nytt brettspill - eller hva med å endelig slå storebror i Monopol? Det er selvsagt gratis, og det er bare å dukke opp når det passer, så lenge biblioteket er åpent. Vi sees!

Familielørdag: Brettspilldag på Landås bibliotek

• Lørdag 12. november