av Lene Olszeth sist endret 2023-01-27T09:46:11+01:00
Hvordan er det å være født i Sør-Korea, men bli adoptert til et liv som odelsgutt i Norge? Når er man egentlig norsk nok til å slippe å forsvare sin bakgrunn, og hvordan ser fremtiden ut for fortellerens egne barn?
Onsdag 29. mars 18:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Boken Kvit norsk mann er bygget på forfatterens egne erfaringer, og har vekket leseglede og nysgjerrighet hos mennesker over hele landet. Møt forfatteren i samtale på Landås bibliotek.

Brynjulf Jung Tjønn (f. 1980) er oppvokst i Feios i Sogn og Fjordane. Han debuterte med romanen Eg kom for å elske i 2002. Han har senere utgitt flere romaner for voksne, samt den kritikerroste barnebokdebuten I morgen skal vi sitte i solen (2009).
For ungdomsromanen Så vakker du er ble Jung Tjønn tildelt Brageprisen 2013. Om sistnevnte skrev juryen: «Tjønns prosa er rytmisk, billedsterk og poetisk. [...] Tjønn har skrevet en bevegende og håpefull fortelling om en ung gutt som mobiliserer krefter til å håndtere livet.»
Brynjulf Jung Tjønn jobber som forlagsredaktør i Samlaget.

Forfattersamtale: Brynjulf Jung Tjønn om Kvit norsk mann på Landås bibliotek

• Onsdag 29. mars
  • Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Brynjulf Jung Tjønn jobber som forlagsredaktør i Samlaget.