av Marie Amdam sist endret 2022-09-21T09:31:49+02:00
Velkommen til forfattersamtale med Ingvild Rishøi.
Torsdag 24. november 18:00
Landås bibliotek

Ingvild H. Rishøi (f. 1978) er forfatteren bak fire gode og kritikerroste bøker, og hele tre av dem er nominert til Brageprisen. Sitt store gjennombrudd fikk hun med novellesamlingen Vinternoveller i 2014. I fjor kom hennes første roman, Stargate - en julefortelling, som ble omfavnet av både anmeldere og vanlige lesere.
Hun har også skrevet to bildebøker for barn, og er blitt tildelt blant annet Sultprisen, Kritikerprisen, P.O. Enquists pris, Språklig samlings litteraturpris og Amalie Skram-prisen 2022 for sitt forfatterskap. Ingvild H. Rishøi bor i Oslo.

Forfattersamtale med Ingvild Rishøi

Velkommen til forfattersamtale med Ingvild Rishøi.

• Torsdag 24. november
  • Landås bibliotek