av Lene Olszeth sist endret 2022-11-04T11:08:45+01:00
Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på bildevandring - tørrskodd og under tak på Landås bibliotek!
Mandag 14. november 18:00
Landås bibliotek

Ine Lavik
Lokalhistoriker Helge Jensen tar oss med på en vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Denne gangen forteller han om strekningen fra Bolstad og Kolstien gård og vestover mot Slettebakken bossplass og Slettebakken kolonihager, Øvre Sletten gård, Bergenshallen, Slettebakken batteri og Sletten shoppingsenter.
Helge Jensen bor på Landås, og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg. Se også Jensens foredrag om sjøormobservasjonene på norskekysten: https://fb.me/e/28cL4HQ37

Jensen er medforfatter på: LANDÅS – fra lystgårder og husmannsplasser til drabantby. Han har skrevet «BERGEN i Edvard Griegs tid» på Skald forlag, 2015

Historiske Landås: Foredrag og bildevandring med Helge Jensen

• Mandag 14. november