av Lene Olszeth sist endret 2022-12-22T16:18:26+01:00
Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på bildevandring - tørrskodd og under tak på Landås bibliotek!
Mandag 13. mars 17:30
Landås bibliotek

Lokalhistoriker Helge Jensen fortsetter sin vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Denne gangen tar han oss med til området vest for Natlandsveien.
Helge Jensen bor på Landås, og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg.
Jensen er medforfatter på: LANDÅS – fra lystgårder og husmannsplasser til drabantby. Han har skrevet «BERGEN i Edvard Griegs tid» på Skald forlag, 2015

Historiske Landås: Foredrag og bildevandring med Helge Jensen

• Mandag 13. mars