av Lene Olszeth sist endret 2023-12-29T14:38:10+01:00
OBS: På grunn av stor etterspørsel holdes dette foredraget to ganger samme dag, kl. 16.00 og kl. 17.30. Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på bildevandring - tørrskodd og under tak på Landås bibliotek!
Mandag 22. januar 16:00
Landås bibliotek
Helge Jensen fortsetter sin vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Denne gangen snakker han om gårdene rundt Landåstorget og verneverdig på Landås. Jensen og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg.

Foredraget er gratis, og du trenger ikke å melde deg på.

Historiske Landås: gårdene rundt Landåstorget og verneverdige bygg

• Mandag 22. januar
  • Landås bibliotek

Foredraget er gratis, og du trenger ikke å melde deg på.