av Lene Olszeth sist endret 2023-01-28T11:51:09+01:00
Kan voksne spise sjokolade når de vil? Kan voksne være oppe hele natta? Hvorfor må voksne tjene penger, og hva slags jobber kan man egentlig ha når man blir voksen?
Lørdag 11. februar 11:00
Landås bibliotek

Ine Lavik
I boka tar Anna Fiske tar for seg små og store spørsmål om voksenlivet. For voksne er kanskje ikke så annerledes enn barn, innerst inne?
Anna Fiske er en hjertevarm, leken og morsom formidler som tar ungene og deres undring på alvor. Annas bøker har en stor fanskare, og du kan møte henne på Landås bibliotek denne lørdagen.

| Forfatter- illustratørmøte | Formidling | Fra 4 år |

Hvordan er det å være voksen? Med Anna Fiske på Landås bibliotek