av Lene Olszeth sist endret 2024-01-18T14:02:37+01:00
Vi åpner frøbiblioteket for sesongen med en innføring i såing og hvordan du selv kan bruke frøbiblioteket.
Onsdag 21. februar 18:00
Landås bibliotek

Frøekspert Hege Schei har lang erfaring med å få frø til å spire og gro. I dette foredraget vil hun lose deg gjennom prosessen fra du står med en pose nylånte frø i hånden, til du er tilbake på biblioteket med leveringsklare frø. Tilhørerne får nyttige tips og triks om såteknikk, prikling, herding og hvordan en samler frø fra ulike planter. Her vil det være noe å lære for både nybegynnere og mer drevne hobbygartnere.

Sesongåpning av frøbiblioteket på Landås!

• Onsdag 21. februar
  • Landås bibliotek